Американският напдател Тимоти Уеа се надява, че Пари Сен Жермен

...
Американският напдател Тимоти Уеа се надява, че Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Тимоти Уеа иска ПСЖ да го пусне под наем в друго отбор

Американският напдател Тимоти Уеа се надява, че Пари Сен Жермен ще го даде чартърен в различен клуб, където да може да играе по-редовно. 18-годишният футболист съобщи това пред публицисти преди приятелския мач сред Съединени американски щати и Англия на " Уембли " в четвъртък.

" В момента не играя, а единствено имам опция да следя другите играчи и да се изучавам от тях. Очаквам шанса си и се надявам, че ще мога да го получи, като играя по-често в различен тим чартърен ", съобщи синът на президента на Либерия Джордж Уеа.

Young forward Timothy Weah wants a loan move!

Get him to the Premier League#PSGhttps://t.co/5Isw0rPBev
— TheSportsman Transfers (@TSMTransfers) November 14, 2018
" Хубавото в ПСЖ е, че се научих, че постоянно би трябвало да се боря с конкуренцията. При нас има голям гений в лицето на Неймар, Мбапе и всички други играчи и мисля, че около тях се оправям добре. Просто е въпрос на време да получа шанса си ", разяснява още Уеа-младши.

От началото на сезона Томоти Уеа има единствено 3 мача за тима на Пари Сен Жермен и от март насам, когато дебютира за Съединени американски щати, има изиграни повече срещи за националния отбор, в сравнение с за клубния си тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР