Американският министър на отбраната Лойд Остин бе приет в болница

...
Американският министър на отбраната Лойд Остин бе приет в болница
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ от седмица в болница

Американският министър на защитата Лойд Остин бе признат в болница  заради здравословни проблеми, заяви през вчерашния ден Пентагонът, представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Лойд Остин е бил признат в понеделник вечерта във военната болница " Уолтър Рийд ", която се намира покрай Вашингтон " поради затруднения, последвали неспешна здравна процедура ", се споделя в изказване на представителя на Пентагона Пат Райдър. В изказването обаче не се прецизира какви са медицинските затруднения и за какъв интервал от време е приет в болница Остин.  " Той се възвръща бързо и ще стартира още веднъж да извършва всичките си отговорности ", прецизира представителят.  " Във всеки миг заместник-министърката на защитата беше подготвена да работи и да упражнява при нужда пълномощията на министъра ", оповестява още Райдър.

Говорител на Пентагона съобщи за Франс прес, че заместник-министърката на защитата Катлийн Хикс е изпълнявала министерските отговорности и е взела рутинни решения от името на Остин тази седмица.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР