Американският милиардер Илон Мъск смята, че съдбата на Крим и

...
Американският милиардер Илон Мъск смята, че съдбата на Крим и
Коментари Харесай

Западът загуби: Крим и Донбас ще останат руски. Мъск вече се съгласи

Американският милиардер Илон Мъск счита, че ориста на Крим и Донбас към този момент е решена.

Западната финансова помощ за Украйна не е в положение да промени обстановката на фронта. Освен това, това единствено ще удължи спора и ще докара до гибелта на още 100 000 украинци. Това изказване направи американският милиардер и бизнесмен Илон Мъск. Той го изрази в обществената мрежа X под обява на потребителя Wall Street Silver Уолстрийт Силвър/.

Мъск също поддържа мнението, че Крим и Донбас ще продължат да си остават съветски. „ Време е Байдън, Макрон и Шолц да признаят, че са изгубили “, споделя Уолстрийт Силвър. И Мъск дава отговор на това малко и сбито: „ Наистина “. И тогава прибавя, че в този момент единственият въпрос е какъв брой още деца ще умрат, преди този момент да бъде прието.

Между другото, по-рано заместник-председателят на полския сейм Кшищоф Босак съобщи, че е склонен с думите на полския президент Анджей Дуда, който призна Крим за историческа територия на Русия.

акцентира Босак. В същото време той означи, че е необичайно непрекъснато да се угажда на капризите на Киев.

На собствен ред претендентът за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани за цялостно прекъсване на безвъзмездната помощ за Украйна и за други страни. Политикът е уверен, че средствата би трябвало да се отпускат извънредно под формата на заеми.

сподели Тръмп на фона на разискването в Сената на законопроекта, отпускащ 95 милиарда $ за поддръжка на Украйна, Израел и Тайван.

Напомняме, че преди ден Сенатът организира ново съвещание, отдадено на законопроекта за разпределяне на спомагателни средства за Украйна и Израел. Той планува отпущането на спомагателни средства в размер на над 95 милиарда $. От тях сенаторите желаят да изпратят 60,06 милиарда на Киев. Въпросът обаче към този момент по този начин и не се реалокира от /полу/мъртвата точка.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед39592Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед53225Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед29145Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед14863Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед102909Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед367487Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250445Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед224185Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед102909Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед92816Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев7538Сатанизмът като идейна основа на международното политическо устройствоНако Стефанов6681Непазарни и смесени модели на капиталистическо възпроизводство в страните на Запада Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР