Американският милиардер Бил Гейтс разкри в блога си какво ни

...
Американският милиардер Бил Гейтс разкри в блога си какво ни
Коментари Харесай

Бил Гейтс посочи главния проблем на 2022 г.

Американският милиардер Бил Гейтс разкри в блога си какво ни чака през 2022 година. 

Както той съобщи, като цяло е оптимист за идната година, само че показва и угриженост по някои въпроси, съобщи БГНЕС.
Бил Гейтс: До лятото ще се оправим с пандемията от Covid
Смъртността от ковид и общите равнища на заразяване може да доближат междинните за сезонния грип до идващото лято, при изискване, че...
Прочети повече
В скорошна обява в блога, озаглавена „ Причините за оптимизъм след тежка година “, Гейтс прави няколко оптимистични прогнози – от вероятния завършек на пандемията до развиването на метавселената. Той обаче показва, че един проблем може да заплаши процеса и това е, че хората нямат доверие в държавните управления си.

„ Това е един от въпросите, които ме тревожат най-вече с наближаването на 2022 година “, написа той.

Гейтс показва, че политиците би трябвало да бъдат значим фактор при решаването на проблеми като изменението на климата и предотвратяването на последваща пандемия.

„ Малко обаче може да се направи, в случай че хората отхвърлят всичко, което те споделят още първоначално “, написа американският милиардер. „ Ако хората не имат вяра, те няма да поддържат огромни начинания. И когато възникне огромна рецесия, е малко евентуално те да следват инструкциите на управляващите за превъзмогване на бурята “.
Бил Гейтс купува огромни площи земеделска земя в Турция
Докато е на отмора в Турция, един от най-богатите хора в света, Бил Гейтс, води и бизнес договаряния за закупуване на земеделска земя, с...
Прочети повече
Според него този песимизъм се демонстрира изключително ясно в пандемията от ковид . Според Гейтс дезинформацията за ковид се е популяризирала в Съединените щати и света, застрашавайки програмата за имунизация и забавяйки края на пандемията.

Гейтс също по този начин показва в блога, че политически стимулирани заглавия в медиите, както и в обществените медии, са нараснали разликите и той счита, че държавните управления може да се наложи да „ контролират “ онлайн платформите, с цел да се оправят дейно с дезинформацията.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР