Американският контраадмирал в оставка Тим Галодет отново взриви общественото мнение

...
Американският контраадмирал в оставка Тим Галодет отново взриви общественото мнение
Коментари Харесай

US контраадмирал: Извънземните се крият под водата, опасни са!

Американският контраадмирал в оставка Тим Галодет още веднъж взриви публичното мнение с следващи разкрития за извънземните, като съобщи, че те са тук и се крият в океаните.

Пред конгреса на Щатите той разгласи, че казусът с бойния транспортен съд " Омаха ", когато през 2019 година е сниман НЛО, не е фалшификат, а същински.
Омаха
Става въпрос по какъв начин офицери от кораба са снимали мрачен кълбовиден обект, който се движи необичайно в разнообразни направления и изцяло невероятно даже за доста по-малки модерни дронове. И внезапно сферата тупва в океана, само че без забележими пръски.

Това се е случило през юли 2019 година край Сан Диего. Видеото, оповестено за първи път от Джереми Корбел и доказано като достоверно по-късно от Пентагона, демонстрира качества, които " заплашват морската сигурност на Съединени американски щати, която към този момент е отслабена от нашето релативно незнание по отношение на световния океан ", сподели океанографът и пенсиониран контраадмирал Тим Галодет. " Фактът, че неидентифицирани обекти с необясними характерности навлизат във водното пространство на Съединени американски щати и Министерството на защитата не придава на това огромно значение, е знак, че държавното управление не споделя всичко, което знае за аномалните феномени във всички домейни ", написа Галодет в своя доклад през март 2024 година Неговите показания стават ясни в този момент.
Заплаха
Галодет в този момент афишира подводните НЛО за доста по-голяма опасност за сигурността на Щатите и света, в сравнение с са тези, които единствено летят, само че не навлизат в океана. Фокс нюз оповестява: " Галодет изпрати мощно предупредително известие в отчет от 29 страници за Sol Foundation, мозъчен концерн, фокусиран върху проучването на UAP и техните последствия. Той сподели пред Fox News Digital, че научно е по-добре да се изследват с преимущество тези необясними трансмедийни (между атмосферата и океана) събития, включващи обекти, показващи качества, които в никакъв случай не са били виждани преди ".

Само ще напомним, че съгласно някои от теориите за извънземните от древността се счита по какъв начин за някои пришълци би била доста по-подходяща водна среда, в сравнение с да вървят по твърда почва и да дишат непосредствено от кислорода. Има антични митове, измежду които на догоните в Африка, а също и в Япония, по какъв начин от океана са излезли същества и са научили хората на познание. Те им обяснили, че са пристигнали от звездите, като се загатват най-вече Плеядите. Така догоните – племе от Западна Африка, епохи преди учените от Европа знаели, че Сириус са две звезди, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР