Американският комик Маркус Монро е запалил огън в тоалетната на

Американският комик Маркус Монро е запалил огън в тоалетната на ...

ВИДЕО запечата как пътник запали огън в тоалетната на самолет и си сготви.

Американският комик Маркус Монро е запалил огън в тоалетната на борда на самолета, докато машината била в полет, за да си приготви пържола. Той е заснел случващото се, за което е бил критикуван в мрежата, съобщава Fox News.

Според информацията, пътникът на авиокомпания Delta е запалил огън в тоалетната, за да заснеме видео за TikTok. По този начин комикът искал увеличи популярността си. Първо мъжът заснел как пече месо на огъня, а след това занесъл готовото ястие на мястото си, където го изял.

"Те вече нямат топла храна в самолетите, така че ... измислих решение", написал е Монро в коментар под видеото. По-късно видеото е премахнато от акаунта му.

Потребителите обаче са успели да гледат записа, както и да го изтеглят и разпространят в интернет. Повечето от абонатите на Монро са реагирали негативно на неговите действия.

Потребителите са го обвинили, че не е спазил правилата за безопасност, както и за това, че е започнал да готви храна при такива нехигиенични условия. По-късно блогърът се е извинил на авиокомпанията, като казал още, че видеото е постановъчно.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Източник: blitz.bg