Американският комик Крис Рок, който беше ударен от актьора Уил

...
Американският комик Крис Рок, който беше ударен от актьора Уил
Коментари Харесай

След шамара: Крис Рок отказа да води Оскарите пак

Американският комедиант Крис Рок, който беше ударен от артиста Уил Смит на церемонията по връчването на премиите " Оскар " през март, отхвърли ролята на водещ на идната гала по връчването на премиите " Оскар " през 2023 година Това заяви „ Холивуд Рипортър “.

" Американската академия за киноизкуство предложения Крис Рок да води церемонията за четвърти път през 2023 година, откакто изигра сходна роля през 2005, 2016 и 2022 година, само че той отхвърли предлагането ", отбелязва списанието.

По време на шоуто си в неделя вечер във Финикс, Аризона, комикът съпостави приемането на ролята на водещ със " завръщане на мястото на престъплението ". Филмовата академия не е коментирала по никакъв метод изказванията му.

На 27 март по време на премиите " Оскар " Смит удари Рок в лицето и употребява хули в отговор на неудачна смешка за брачната половинка му Джеда Пинкет-Смит. Минути след случая Смит бе награден със статуетка за най-хубав артист във кино лентата " Методът Уилямс " (2021 г.).

В началото на април Смит непринудено се отдръпна от Академията. На 8 април филмовата академия забрани на артиста през идващите 10 години да посещава нейните събития. По-рано той се извини на Рок.

Следващата, 95-а гала по връчването на премиите " Оскар ", ще се организира на 12 март 2023 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР