Американският колеж в София кани всички кандидат-гимназисти от Габрово и

...
Американският колеж в София кани всички кандидат-гимназисти от Габрово и
Коментари Харесай

Прием в Американския колеж в София след 7 клас: Информационна среща в Габрово

Американският лицей в София кани всички кандидат-гимназисти от Габрово и района, както и техните фамилии, на осведомителна среща за учебното заведение на 19 октомври от 18:00 в хотел Балкан Габрово, ул. „ Емануил Манолов “ 14.

Събитието е отворено за всички искащи, само че изисква предварителна онлайн регистрация.

По време на срещата гостите ще се срещнат с историята, полезностите и ученическия живот в колежа, с един учител и с представители на управлението. Ще получат и подробна информация по отношение на реда за банкет след 7.клас, образователната стратегия, опциите за понижаване на образователната такса и общежитието в колежа.

Подробна информация за Дните на отворените порти в колежа, останалите осведомителни срещи в страната и за приема в Американския лицей в София след 7.клас ще намерите в уеб страницата на колежа, раздел „ Прием “.

Американският лицей в София дава частно гимназиално обучение на извънредно високо равнище на 953 български и задгранични възпитаници. Колежът е одобрен от българското Министерство на образованието и науката, американската Асоциация на колежите и учебните заведения от междинните щати (MSA), както и изцяло упълномощен от Международната бакалауреатска организация (IBO) и предлага взискателна академична стратегия и впечатляващо многообразие от извънкласни действия. Български кандидат-гимназисти могат да се явят на приемен изпит в 7.клас. Приемаме и възпитаници след 8.и 9.клас, които сполучливо преминат изпита по британски език ISEE. Българските зрелостници в Американския лицей получават българска и американска тапия. Приетите задгранични възпитаници вземат участие в стратегия, направена да дава отговор на интернационалните стандарти и съответни училищен потребности. В 11.клас задграничните възпитаници стартират двугодишна подготовка по IB и получават американска тапия и IB тапия или документ. Колежът предлага стипендии и финансова помощ.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР