Американският инвестиционен фонд Citadel е решил да изплати на своите

...
Американският инвестиционен фонд Citadel е решил да изплати на своите
Коментари Харесай

Американският инвестиционен фонд Citadel ще изплати на клиенти $7 млрд. от получените печалби

Американският капиталов фонд Citadel е решил да изплати на своите клиенти 7 милиарда $ от получените облаги в края на годината. Фондът се ръководи от финансиста Кенет Грифин. Личното му благосъстояние се прави оценка на 35 милиарда $ и той е класиран на 38-мо място в листата на Forbes за най-богатите хора в света и на 21-во място в листата на най-богатите хора в Съединените щати, оповестява в.The ​​Wall Street Journal. 

Все още не е известна общата облага на целия капиталов фонд за годината. Въпреки това, съгласно известия в медиите, доходността от интервенциите на основни хедж фондове, включени в Citadel, варира от 7% до 15%. Експертите означават, че на общия декор на нарасналата волатилност на пазара и икономическата неустойчивост през тази година този резултат е доста висок. През 2022 година, когато пазарите бяха по-благоприятни след премахването на рестриктивните мерки на Covid, един от главните фондове на Citadel, хедж фондът Wellington LLC, възвърна 38%.

В момента Citadel ръководи активи на обща стойност към $58 милиарда Според източници, представени от The ​​Wall Street Journal, от 2018 година Citadel е върнала общо $25 милиарда облаги на клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР