Американският гигант в онлайн търговията Амазон (Amazon) съобщи на служителите

...
Американският гигант в онлайн търговията Амазон (Amazon) съобщи на служителите
Коментари Харесай

Амазон удължи режима на дистанционна работа до 2 октомври

Американският колос в онлайн търговията Амазон (Amazon) заяви на чиновниците си, чиято работа може да се прави отдалечено, че могат да продължат да работят от у дома най-малко до 2 октомври, съобщи Ройтерс.

Решението e в действие за съответните длъжности в целия свят, до момента в който в същото време недоволството от изискванията на труд и защитните ограничения в складовете на компанията продължава.

В изказването, рaзпространено по имейл, не се прецизира какъв брой чиновници работят отдалечено. Компанията твърди, че влага в ограничения за предотвратяване на чиновниците, които желаят да отидат в офисите посредством "физическо разграничаване, главно разчистване, премерване на температурата и даване на защитни маски за лице и дезинфекциращи средства за ръце ".

Работници в складовете и други центрове на Амазон не престават да работят, с цел да поддържат доставките на артикули за клиентите, блокирани по домовете си.

"Амазон " краткотрайно стопира активността си във Франция

Компанията усили почасовото възнаграждение на служащите в складовете и нае 175 000 души предишния месец, до момента в който конкурентните физически магазини трябваше да затворят порти. За Амазон към 31 декември в света са работили 789 000 души на цялостно и ненапълно работно време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР