Американският гигант в онлайн търговията Амазон (Amazon) е получил разрешение

...
Американският гигант в онлайн търговията Амазон (Amazon) е получил разрешение
Коментари Харесай

Италия разреши на Амазон да доставя поща

Американският колос в онлайн търговията " Амазон " (Amazon) е получил позволение да стане пощенски оператор в Италия, заяви компанията в официално съобщение, представено от " Франс прес ". Италианското държавно управление е дало зелена светлина за такава активност на два от филиалите на компанията.

" Амазон Италия лоджистика " (Amazon Italia Logistica) и Амазон Италия превоз (Amazon Italia Transport) бяха включени в листата на пощенските оператори на министерство на икономическото развиване, труда и обществената политика, посочи Амазон.

Италианският орган за връзките (Agcom) осъди през лятото " Амазон " да заплати санкция от 300 хиляди евро, защото е предложил пощенски услуги като доставка на пратки, без да разполага с разрешението, което е належащо за това.

Гигантът в интернет търговията подаде молба за позволение до министерство на икономическото развиване, което му е предоставило лиценз и за двата филиала, чиято активност се управлява от регулаторния орган.

Разрешителното разрешава на " Амазон " да доставя по пощата пратка с тегло над 2 кг, пакети сред 20 и 30 кг, както и незабавни писма, на ръка или в авансово уговорено време. " Сътрудничеството с управляващите е значимо за нас и ние се ангажираме да отговорим допустимо най-бързо на отправените към нас забележки ", акцентира " Амазон ".

Източник:. БТА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР