Американският гигант Procter and Gamble смята да патентова редица трибуквени

...
Американският гигант Procter and Gamble смята да патентова редица трибуквени
Коментари Харесай

Американски гигант патентова модерни изрази като LOL и WTF

Американският колос Procter and Gamble счита да патентова редица трибуквени акроними, измежду които LOL и WTF, с цел да ги употребява по необикновен метод: при препарати за миене на съдове и сапуни, оповестява CNBC.

Мултинационалната компания, която е притежател на марки като Ariel, Tide, Always, Pampers, Gilette и Head & Shoulders, изиска от Американската работа за патенти и търговски марки да употребява LOL (смея се бурно), WTF (какво по дяволите), NDB (не е огромна работа) и FML (проклет да съм).

P&G е подала заявление за потреблението на четирите съкращения в течен сапун, препарат за миене на съдове, почистващи средства за твърда повърхнина и освежители за въздух.

Подобни акроними се употребяват в обществените медии и приложения за известия и са известни измежду труднодостъпната група на милениалите, която може би е по-заинтересована от други артикули на американския колос, като дезодорантите Old Spice или някои шампоани.

 Procter & Gamble купува здравния бизнес на немски колос за €3,4 милиарда
Procter & Gamble купува здравния бизнес на немски колос за €3,4 милиарда

Merck продаде неотдавна и своя компания със 750 чиновници в България

Милениалите са доста значим евентуален клиент за фирмите, продаващи потребителски опаковани артикули. Инвеститорът деятел Нелсън Пелц, който се причисли към борда на P&G през март, съобщи пред CNBC предходната есен, че по-младите консуматори не желаят марки, подобаващи за всевъзможни условия.

" Милениалите желаят тези дребни марки, тези локални марки, към които имат прочувствена обвързаност ", сподели Пелц.

Заедно с трибуквените акроними P&G е подала документи за патентоването на комерсиалната марка " Просто и домашно приготвено " в същите категории почистващи артикули.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР