Американският гигант Apple винаги е бил с аура на иноватор

...
Американският гигант Apple винаги е бил с аура на иноватор
Коментари Харесай

Летни предложения от А1 за почитателите на Apple

Американският колос Apple постоянно е бил с аура на иноватор в областта на технологиите. От музикални плейъри и компютри, до слушалки и, несъмнено, перлата в короната – смарт телефоните им. Днес те заемат връх освен в цялата им екосистема, само че са забележителен фактор в смарт телефон промишлеността, както и измежду многочислените почитатели на марката.
Моделите на iPhone са добре познати на феновете на компанията. Преди по-малко от година, флагманската серия 11 направи премиера у нас, като А1 бяха първите, които ги пуснаха на пазара. Моделите впечатляват с отлични характерности и в този момент А1 зарадва своите клиенти със специфична лятна акция с отстъпки, достигащи до 400 лв., точно на трите модела от известната серия 11 – iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. В промоцията вземат участие и още два модела – най-бюджетният и най-нов смарт телефон в портфолиото на Apple – моделът iPhone SE 2020, пуснат на пазара малко по-рано тази година, както и добре познатият iPhone 7 (флагманът на компанията за 2016 година).

Какво отличава флагманите от серията 11 на iPhone
Периодът август-септември обичайно е обвързван с министър председателите на флагманските модели от Apple. Това е интервалът, който милиони почитатели на „ отхапаната ябълка “ чакат с неспокойствие. Последната такава бе на моделите от серията 11 предходната година.
iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max незабавно впечатлиха освен почитателите, само че и критиците. Дизайнът им още веднъж е изискан, като корпусите на Pro версиите са направени от неръждаема стомана и закалено стъкло, а при iPhone 11 е от здрав поликарбонат и закалено стъкло. Дисплеят още веднъж включва олеофобно покритие за по-малко пръстови отпечатъци. Трите модела впечатлиха с грациозен и хубав дизайн, който се отличава най-вече с комбинациите от камери на гърба на устройствата.
Дисплеите са с отлично качество, като разликата при тях е размера им, както и част от технологията, която стои зад тях. При iPhone 11 екранът е 6,1-инчов Liquid Retina IPS LCD панел, до момента в който при iPhone 11 Pro и 11 Pro Max технологията е Super Retina XDR OLED, а размера на панелите е надлежно 5,8 и 6,5 инча.
Камерите на собствен ред снимат чудесно, като за пръв път в модел от Apple е включена ултраширокоъгълна камера. При Pro версиите комбинацията е от 3 камери на гърба, до момента в който при iPhone 11 е двойна – широкоъгълна и ултраширокоъгълна.
Зад забележимите съставни елементи на смарт телефоните стои и перлата в продуктивността на iPhone смарт телефоните – новият A13 Bionic чипсет, който съгласно компанията е най-мощният процесор на пазара, с най-интелигентния изкуствен интелект. В композиция с последната операционна система iOS 13, флагманите направиха същински възторг, а в този момент опцията да бъдат закупени със сериозна отстъпка от А1, дава повече независимост на потребителите да разполагат с софтуерно украшение от Apple.

Бюджетно предложение за непретенциозни консуматори
Флагманите от серията 11 са част от акцията на А1, а измежду тях взе участие и добре познатият модел от преди няколко години – iPhone 7. С компактния си дизайн, голям брой функционалности, добра камера и мощност, смарт телефонът несъмнено заслужава вниманието на доста от потребителите, които търсят комфортна и сигурна софтуерна джаджа и не попадат в категорията “power-users “.
Най-новият смарт телефон от Apple
Част от акцията с отстъпки от А1 е и най-новият смарт телефон от Apple – iPhone SE 2020. Той бе и най-бюджетното предложение досега от компанията. Премиерата на смарт телефона бе дълго чакана, само че в това време бе и неочакван ход от Apple. iPhone SE 2020 е неповторим по-рода си. Той съчетава основни съставни елементи, които са употребявани във флагманската серия 11, с добре познатия дизайн на iPhone 8. По този метод се реализира по-добра цена, само че не се прави компромис с качеството.
В сърцевината на SE 2020 се намира 7-нанометровият чипсет A13 Bionic, като с помощта на него смарт телефонът може да употребява последната версия на операционната система на Apple. Възможността да се употребява eSIM също е налична, като сега тази услуга се предлага в България само от А1. Основната камера също е на равнище, тя е широкоъгълна, а в допълнение единичният обектив има система за оптична стабилизация (OIS) за по-добри изображения и по-лесно снимане на видеа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР