Американският гард, който има и гръцко гражданство Тайлър Дорси вече

...
Американският гард, който има и гръцко гражданство Тайлър Дорси вече
Коментари Харесай

Баскетболният Монако привлича Тайлър Дорси срещу 1,25 милиона евро заплата до края на сезона

Американският гард, който има и гръцко поданство Тайлър Дорси към този момент има предложение от Монако да се завърне в Европа.

Гардът имаше контракт с Далас Маверикс и изигра единствено три мача през този сезон в НБА, отбелязвайки приблизително по 3,0 точки за 2,7 минути на мач.

Той също беше титуляр през предишния сезон за Олимпиакос, достигайки до финалната четворка на Евролигата, като записваше приблизително 11,4 точки и 1,7 точки. Дорси игра и за националния отбор на Гърция на европейското състезание тази година.

Монако подписа с Майк Джеймс, а в този момент явно желае да добави в редиците си и Дорси, предлагайки му 1,25 милиона евро за остатъка от сезона.

Това е контракт, който ще го сложи в горния ешелон на заплатите в Евролигата, поради обстоятелството, че на процедура е за единствено шест месеца от сезона.

От уеб страницата eurohoops, означават, че още няколко клуба от Евролигата демонстрират интерес към гръцко-американския състезател. Монако има упоритости да попадне във финалната четворка на Евролигата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР