Американският футбол е малко по-различен от ръгбито, но в основата

...
Американският футбол е малко по-различен от ръгбито, но в основата
Коментари Харесай

NFL: американски футбол или реклами

Американският футбол е малко по-различен от ръгбито, само че в основата си са сходни. Всяка година обаче финалът за Супербоул притегля милиони фенове. Това не би трябвало да ни изненадва, тъй като, въпреки всичко, е кулминационната точка на сезона в NFL .

 Как мина финалът на Супербоул 2018
Как мина финалът на Супербоул 2018

Джъстин Тимбърлейк уважи Принс

Редовният сезон стартира през септември и приключва през декември. След това идва ред на плейофите и огромния край. Според Quartz, един мач продължава приблизително 3 часа и 12 минути . Да, само че тези числа внезапно се трансформират, когато оставим чистото игрово време.

 Снимка 356409

11 минути - тъкмо толкоз се играе, в случай че изключим всички спирания и почивки. Тези калкулации са направени преди няколко години от The Wall Street Journal. Часовникът в NFL не стопира всякога, когато топката не е в игра, за разлика от баскетбола и хокея да вземем за пример.

 По-различните инфлуенсъри
По-различните инфлуенсъри

Баскетболистите, трансформирали играта

И в случай че оставим настрани тези 11 минути, в които виждаме действително деяние, излиза наяве, че цели 17 минути биват прекарани в гледане на повторения, 75 минути пък отиват за близки фрагменти на треньори, футболисти, съдии и аудитория.

 Снимка 356411

А приблизително едно разиграване трае скромните четири секунди . За ентусиастите пред дребните екрани са планувани 20 рекламни паузи.

 Какво се случва, когато загубиш бас за Супербоул
Какво се случва, когато загубиш бас за Супербоул

И какви последици би трябвало да изтърпиш

Заради огромната публика по време на паузите на Супербоул дебютират и доста филмови откъси. Тази година да вземем за пример за първи път се докоснахме до " Нито тон ", " Небостъргачът " и " Соло: История от Междузвездни войни ".

Всичко това ни демонстрира, че голяма част от времето се прекарва в гледане на реклами, а не на футбол. Това е и повода да бъдат плащани милиони от рекламодатели, с цел да могат да промотират продуктите си по време на мачове от NFL.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР