Американският дипломат Джейсън Риф е убил съпругата си Лола Гуломова,

...
Американският дипломат Джейсън Риф е убил съпругата си Лола Гуломова,
Коментари Харесай

Дипломат на САЩ уби жена си заради мисия в Белград

Американският посланик Джейсън Риф е умъртвил брачната половинка си Лола Гуломова, тъй като е приела да работи в посолството на Съединени американски щати в Сърбия.

Жената е получила предложение от Държавния департамент да замине за четиригодишен мандат в американската задача в Белград и се е съгласила. Тя също е решила да вземе с нея и двете си дъщери.

Съпругът се е възпротивил остро на тази концепция и последвал фамилен скандал, трансформирал се в финален за двойката, която е била в процедура на бракоразвод. Риф е умъртвил брачната половинка си с няколко удара с хладно оръжие, а след това поставил край и на своя живот.

Гуломова е родена в Таджикистан. Тя се е преселила в Съединени американски щати дружно със своите родители като дете. Дипломатката се е омъжила за Риф през 2002 година, до момента в който двамата са следвали в влиятелния университет "Джон Хопкинс ". Съд във Вашингтон е трябвало да постави завършек на брака им в петък - ден след убийството и самоубийството, заяви белградският в. Блиц.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР