Американският диетолог Катрин Брукинг споделя които са хранителните продукти, които

...
Американският диетолог Катрин Брукинг споделя които са хранителните продукти, които
Коментари Харесай

Хапнете това и ще забравите на секундата за главоболието

Американският диетолог Катрин Брукинг споделя които са питателните артикули, които оказват помощ да се оправим сполучливо с главоболието, написа изданието “Eat This, Not That! ”.

Учените са открили, че потреблението на омега-3 ненаситени мастни киселини понижава силата и честотата на пристъпите на мигрена. Най-простият и наличен източник на омега-3 е рибеното масло. Те се съдържат в рибата, орехите, семената от чия и лен.
 Жена изми косата си с брашно, резултатът я шокира Жена изми косата си с брашно, резултатът я шокира
Едно от най-големите благосъстояния на дамите е хубавичко и добре поддържана коса. Напоследък се появи нова наклонност в грижата за косата. А...

Сардините, аншоата, скумрията, сьомгата, рибата звук и пъстървата са извънредно богати на омега-3. За да почувствате резултата, би трябвало да ядете тези храни не по-рядко от 2-3 пъти седмично.

Растителният сурогат на рибата за страдащите от главоболие може да бъдат смлени семена от лен или чия, които съдържат в единица тегло съдържат повече омега-3 ненаситени мастни киселини, в сравнение с сьомгата. Диетологът предлага да се прибавят в салати, смутита и сладка.

Орехите са още един артикул, който може да помогне да се оправим с мигрената. Освен омега-3 киселини, те съдържат магнезий, който също оказва помощ за понижаване на главоболието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР