Американският държавен глава Джо Байдън нарече опасни и неамерикански коментарите

...
Американският държавен глава Джо Байдън нарече опасни и неамерикански коментарите
Коментари Харесай

Байдън: Коментарите на Тръмп за НАТО са антиамерикански

Американският държавен глава Джо Байдън назова " рискови " и " неамерикански " мненията на някогашния президент Доналд Тръмп, че не би защитил страни членки на НАТО от вероятно нахлуване от страна на Русия, в случай че не отделят задоволително средства за защита. По думите му лидерът  изказванията са нараснали шанса Конгреса да утвърди нова финансова помощ за Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Целият свят го чу и най-лошото е, че говореше съществено ", добави американският президент, представен от Асошиейтед прес.

Байдън сподели, че " когато Америка каже нещо, тези думи тежат ".

" Той не схваща, че свещените задължения, с които сме обвързали, работят и в двете направления. Доналд Тръмп приема това като задължение ", разкритикува президентът мненията на Тръмп.

На предизборна демонстрация в събота Тръмп съобщи, че е предизвестил неназован представител на непозната страна, че ще разреши на Русия да прави каквото си желае със страните членки на НАТО, които не отделят 2 % от брутния си вътрешен артикул за защита.

Американският президент прикани Камарата на представителите незабавно да утвърди законопроект, предусещащ разпределяне на 60 милиарда $ финансова помощ за Украйна. Той предизвести, че в случай че бъде отритнат, това ще е от " изгода само за Путин ".

" Ако подкрепите този законопроект, ще се изправите против Путин, а в случай че го отхвърлите това ще е от изгода само за Путин ", сподели Байдън и добави: " Историята не прости ".

Вчера Сенатът одобри пакет от финансова помощ за Украйна, Израел и Тайван в размер на 95,3 милиарда $, след месеци на сложни договаряния и възходящи политически различия в Републиканската партия за ролята на Съединени американски щати на интернационалната сцена.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР