Американският автомобилен производител General Motors продължава да публикува тийзъри, даващи

...
Американският автомобилен производител General Motors продължава да публикува тийзъри, даващи
Коментари Харесай

Нови подробности за възродения супер пикап Хамър

Американският авто производител General Motors продължава да разгласява тийзъри, даващи визия за електрическия пикап, посредством който името на легендрания модел Hummer ще бъде възродено. Новият супер всъдеход ще се създава под марката GMC.

Компанията отбелязва, че колата е " първият в света електрически супер пикап ", който ще принуди " да се премислят границите на вероятното ". Освен това американците назовават ​​проекта " тиха гражданска война ", с което явно загатват за безшумната работа на електрическия силов елемент.
 Hummer още веднъж е тук. Този път електрически
Hummer още веднъж е тук. Този път електрически

1 000 конски сили и 15 000 Nm въртящ миг

Както беше обявено по-рано, GMC Hummer ще се предлага в разнообразни модификации. Най-високата версия на пикапа ще бъде оборудвана с три електрически мотора с обща мощ над 1000 конски сили. Въртящият миг на всички колела ще доближи 15 500 нютон метра.

Освен това към този момент е известно, че GMC Hummer ще има специфичен режим на придвижване " Crab Mode " - и четирите колела се въртят и завиват в една посока под еднакъв ъгъл, тъй че автомобилът да може да се движи по диагонал. Тази функционалност ще ви разреши да преодолеете сложни тесни зони отвън пътя, а също по този начин ще улесни паралелното паркиране.Предполага се, че GMC Hummer ще дебютира в края на 2020 година или началото на 2021 година Моделът ще се създава в щата Мичиган в оборудванията на Детройт-Хамтрамк, за преоборудването на които GM влага 2,2 милиарда $.

По предварителни данни цените на GMC Hummer ще стартират от 70 хиляди. $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР