Американският автомобилен гигант General Motors работи по свой собствен дигитален

...
Американският автомобилен гигант General Motors работи по свой собствен дигитален
Коментари Харесай

General Motors работят над дигитален асистент за колите си

Американският авто колос General Motors работи по собствен личен цифров помощник на основата на модели за машинно образование и изкуствен интелект, сходни на тези в ChatGPT, предава Reuters, които са получили удостоверение за проектите на компанията от представител на GM. „ ChatGPT ще е във всичко “, декларира за новинарската организация вицепрезидентът на компанията Скот Милър.

Компанията възнамерява да интегрира опциите на изкуствения разсъдък в необятен набор от дейности. Освен общоприети обстановки, като връзка с инфотейнмънт системите или упътвания за пътя, цифровият помощник ще оказва помощ на притежателите на автомобила и в нормални за всеки водач обстановки, като да вземем за пример упътването за промяна на гума. Освен това, асистентът ще си комуникира с близки интелигентни обекти, като да вземем за пример гаражни порти със датчици.

„ Тази смяна не визира една-единствена дарба, като да вземем за пример еволюцията на гласовите команди. Това ще значи, че клиентите ни могат да чакат, че бъдещите ни транспортни средства ще са надалеч по-подготвени и настоящи по отношение на най-новите технологии “, споделя представител на GM. Очаква се бъдещият цифров помощник на компанията да работи по-различно от към този момент налични интеграции на ChatGPT, като да вземем за пример Bing Chat. В случая става въпрос за прибавянето на характерен за автомобилната промишленост модел, който ще добавя към този момент наличните езикови модели на ChatGPT. Като цяло, става дума за стъпка от едно по-мащабно съдействие сред Microsoft и GM. От компанията не прецизират по кое време ще пуснат своя гласов помощник.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР