Американският автомобилен гигант General Motors обяви, че компанията ще инвестира

...
Американският автомобилен гигант General Motors обяви, че компанията ще инвестира
Коментари Харесай

GM инвестира 918 млн долара в бъдещето на V8 двигателите си

Американският авто колос General Motors разгласи, че компанията ще влага 918 милиона щатски $, с цел да обезпечи бъдещето на производството на идващото потомство свои V-образни, осемцилиндрови задвижващи елементи.

Внушителната инвестиция е предопределена за четири от индустриалните уреди на General Motors в Съединените Американски Щати, като по-голямата част- 854 млн $, ще бъде за подготовка на заводите за начало на процеса по сглобяването на шестата генерация на мотора Small Block V-8.

" Днес ние анонсираме съществени вложения за усилване на нашата лидерска линия на пълноразмерни пикапи и SUV-та, подготвяйки американските ни уреди за производството на шестото потомство Small Block V-8 на GM ", споделя Джералд Джонсън, изпълнителен вицепрезидент на подразделението Глобално произвеждане и Устойчивост на автомобилния колос.

С анонса на новата инвестиция, общата планирана за GM за интервала от 2013 година досега за територията на Съединените Американски Щати доближава 37 млрд щатски $. General Motors оперира повече от 50 индустриални уреди в Съединени американски щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР