Американският актьор Том Ханкс заяви, че в Холивуд все още

...
Американският актьор Том Ханкс заяви, че в Холивуд все още
Коментари Харесай

Том Ханкс не знае кога ще се завърне на снимачната площадка

Американският артист Том Ханкс съобщи, че в Холивуд към момента нямат никаква визия по кое време ще може да бъде обновена работата по филмовите продукции, прекратена поради пандемията, на която самият той стана жертва, предава Франс прес.

Екранният любим, отличен с " Оскари " за " Форест Гъмп " и " Филаделфия " , беше първата кино звезда, която обществено разгласи, че се е заразил с Ковид-19 през месец март по време визитата в Австралия дружно със брачната половинка си Рита Уилсън. Тя също стана жертва на болестта. Актьорското семейство
дойде в страната-континент във връзка със снимането на нов филм за Елвис Пресли.

" След като станахме жертва на Ковид-19, в този момент се усещаме добре. Доста си изпатихме в продължение на 10 дни от неприятните признаци, само че които за благополучие не се оказаха рискови за живота ни ", съобщи Том Ханкс по време на отдалечена конференция.
 

— People (@people)

Щатът Калифорния, който се оказа едно от главните огнища на новия ковид в Съединени американски щати, наскоро даде зелена светлина на филмовите студия да възобновят работата си над своите продукции при изискване, че съблюдават прецизно санитарните условия. Но при множеството от тях снимачният развой към момента е западнал и Том Ханкс не вижда по какъв начин нещата ще се трансформират в кратковременен проект. " Изобщо не знам по кое време още веднъж ще мога да стартира работа и никой няма визия по кое време това може да се случи ", съобщи артистът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР