Американският актьор Шон Пен даде своя Оскар на президента на

...
Американският актьор Шон Пен даде своя Оскар на президента на
Коментари Харесай

Зеленски получи Оскар, но от Шон Пен

Американският артист Шон Пен даде своя " Оскар " на президента на Украйна Володимир Зеленски по време на посещаване в столицата Киев.

Видео, оповестено в канала на Зеленски в Telegram, демонстрира по какъв начин президентът награждава артиста с Ордена за заслуги към Украйна. По думите му, орденът не е персонално от него, а от цяла Украйна.

Когато Пен вади Оскара си от чантата, Зеленски в началото го отхвърля, заявявайки " Не, той е твой ". Актьорът обаче спори с него: " Чувствам се извънредно. Така че това е едно алегорично деяние. Ако знам, че това е тук, с теб, ще се усещам по-силен в бинтките. "

" Когато победиш, ще ми го донесеш назад в Малибу ", споделя още Шон Пен и прибавя: " Ще се усещам по-добре, като знам, че има късче от мен тук. "

Пен, който е прочут както с политическия си активизъм, по този начин и с филмите си, избяга от Украйна през март, където снимаше документален филм за спора.

По-късно той сподели, че обмисля да се причисли към украинските сили, с цел да се бие против Русия.

От своя страна Кремъл добави Пен и сътрудника му Бен Стилър към съветския " стоп лист ", което значи, че в този момент им е неразрешено да влизат в страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР