Американският актьор Робърт де Ниро влезе в съдебен спор с

...
Американският актьор Робърт де Ниро влезе в съдебен спор с
Коментари Харесай

Робърт де Ниро и негова бивша асистентка се съдят взаимно за милиони долари

Американският артист Робърт де Ниро влезе в правосъден спор с някогашна сътрудничка, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. 

Преди шест седмици компанията на Де Ниро - Канал пръдакшънс, заведе дело против някогашната асистентка на артиста Чейз Робинсън. Компанията желае сумата 6 милиона $ за нанесени от Чейз вреди. Тя е упрекната, че си е присвоила стотици хиляди долари, че употребила въздушните благи на компанията за персонални цели, че е плащала от сметката за дребни разноски на компанията за персонални и първокласни движимости, че се е шляела по улиците в работно време или, че по време на работа си е устройвала телевизионни маратони.

Чейз Робинсън обаче отвърна на удара, като заведе иск против Де Ниро на стойност 12 милиона $. Тя споделя, че като асистентка на Де Ниро години наред е трябвало да търпи издевателството и дискриминационното му отношение към нея. В жалбата се споделя, че Де Ниро отправял на Чейз мнения със полов подтекст, че я обиждал и че я третирал като " офис брачна половинка ", до момента в който тя била вицепрезидент по продукцията и финансите в компанията. В желае Робинсън упреква Де Ниро, че я карал да му закопчава копчетата на ризата, да му оправя яката, да го чеше по гърба, да му връзва вратовръзката и да идва да го буди в леглото му, до момента в който тя се надявала, че работата при артиста ще й помогне да построи кариера в шоубизнеса. Де Ниро наел Чейз за асистентка през 2008 година, когато тя била на 25 години.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР