Американският актьор Мел Гибсън отдавна е наричан любимец на жените“

...
Американският актьор Мел Гибсън отдавна е наричан любимец на жените“
Коментари Харесай

Алкохолизъм, обвинения в домашен тормоз, 9 деца: Шокиращи факти от любовния живот на Мел Гибсън

Американският артист Мел Гибсън от дълго време е именуван „ любим на дамите “ и от няколко десетилетия забавлява всички със страхотните си кино функции. По случай 65-ия му рожден ден 24СМИ напомня някои детайлности от богатия му персонален живот, предава БГНЕС.
Успоредно с дългата си кариера той има и забавен персонален живот.
 Мел Гибсън надебеля, с цел да е Дядо Коледа (ВИДЕО) Мел Гибсън надебеля, с цел да е Дядо Коледа (ВИДЕО)
Звездата от „ Смело сърце ” Мел Гибсън е напълнял много, което е принудило режисьорите на новия филм, в който той ще се превъ...
Мел се среща с първата си брачна половинка Робин Денис Мур в края на 70-те години, когато към момента е относително чужд артист. През юни 1980 година те се изправят пред олтара в Австралия, след което им се раждат щерка и шест сина. След 26 години брак, Мел и Робин се развеждат през 2006 година
Няколко години по-късно Гибсън споделя в изявление, че проблемите в брака им стартират в деня, в който е задържан за шофиране в нетрезво положение в Малибу. Тъй като двойката не е сключила предбрачен контракт, Робин получава половината от всичко, което са спечелили дружно. След развода Гибсън стартира връзка с съветската пианистка Оксана Григориева. Двойката се снабдява с щерка Лусия през 2009 година и се развежда година по-късно. Тя подава молба в полицията против него за тормоз, тъй че известният артист нямал право да се доближава нито до нея, нито до щерка им. Според полицейския отчет, пианистката обвинила артиста в домашно принуждение. Впоследствие изказванията против Гибсън отпадат и той години наред твърди, че нищо от горното не е правилно.
„ Никога не съм се отнасял принудително с никого. Ясно ми е, че доста хора в този момент мислят по този начин, само че всичко, което четете в медиите, е чист отпадък. Всички обстоятелства са извадени от подтекста и всичко, което желаех, беше да изляза от токсичната връзка ", сподели Гибсън в изявление години след изказванията.
След години правосъдни борби Гибсън най-сетне получава удостоверение, че може да вижда щерка си и Оксана би трябвало да заплати 750 000 $.
 Мел Гибсън: Снимаме „ Смъртоносно оръжие 5 ” Мел Гибсън: Снимаме „ Смъртоносно оръжие 5 ”
Мел Гибсън удостовери, че „ Смъртоносно оръжие 5 “ е „ на път към публиката “ и че режисьорът Ричард Донър работи по...
От 2014 година известният артист има връзка с Розалинд Рос, която преди три години ражда първото им и девето дете Гибсън. Те се срещат, когато тя стартира работа в продуцентската му компания „ Icon “ и скоро се влюбват.
Гибсън се утвърждава освен като надарен артист и човек с сложен темперамент, само че и като надарен режисьор. За това свидетелстват премиите " Оскар " и " Златен глобус " за " Смело сърце ". А също и номинации за гореспоменатите и лентата „ Възражение по съвест “.
Дело на режисьорксия гений на звездата е и двузначен план като „ Страстите Христови “, който с бюджет от 30 милиона $ съумя да събере в последна сметка над 600 милиона $. Самият Гибсън, говорейки за кино лентата, твърди, че е кадърен, както всеки почтен католик, да вижда небесни знамения. И по тази причина по думите му самата продукция не е снимана от него самия, а от „ Светия Дух с неговите ръце “.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР