Американският актьор Мат Деймън бе поставен под строга карантина веднага

...
Американският актьор Мат Деймън бе поставен под строга карантина веднага
Коментари Харесай

Мат Деймън е под строга карантина в Австралия

Американският артист Мат Деймън бе подложен под строга карантина незабавно след идването си в Австралия, заяви ТАСС.

Причина за това са множеството обвинявания в страната по адрес на холивудски звезди, които нарушават противоепидемичните ограничения на австралийските управляващи, писа в. " Сидни морнинг хералд ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според изданието пристигналият предходната седмица в Сидни петдесетгодишен артист и фамилията му били изолирани в частен дом в Байрън Бей, Нов Южен Уелс, където ще останат под наблюдението на лекари. Те ще наблюдават здравословното им положение и ще управляват спазването на разпоредбите на карантината. Спрямо артиста и роднините му се ползват " най-строгите протоколи за биобезопасност ", сподели изпълнителният шеф на здравната компания " Консиерж доктърс " Зак Търнър.

" Актьорът и членовете на фамилията му доста прецизно съблюдават условията на карантината. Преди да дойдат, те прекараха две седмици в изолираност в ски курорт в Съединени американски щати и на всеки три дни се подлагаха на тест за ковид. След това дойдоха в Австралия с частен аероплан, всеки ден почистват жилището си, в идващите две седмици под карантина получават доставки на храна вкъщи и минават постоянни здравни прегледи ", сподели той.

Строгите ограничения към артиста са наложени на фона на многочислени обвинявания към пребиваващи в страната задгранични звезди. Много от тях тях нарушават условията за изолираност и попадат в обективите на папараци, като провокират отвращение у австралийците с държанието си.

Деймън, който е под карантина със брачната половинка и трите им дъщери, е в Австралия за фотосите на кино лентата " Тор: обич и гръмотевици " в Сидни. Стойността на продължението на кинофранчайза е към 178 австралийски $ (136 милиона щатски долара), като 24,1 милиона австралийски $ са грант от австралийското държавно управление. В продукцията са ангажирани близо 2500 души.

Десетки холивудски артисти и продуценти бяха в Австралия през последната година, написа " Сидни морнинг хералд ". Сред тях са Никол Кидман, Зак Ефрон, Люк Еванс, Идрис Елба, Натали Портман, Крисчън Бейл, Крис Прат, Теса Томсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР