Американският актьор Марк Уолбърг дари хонорара си от 1,5 милиона

...
Американският актьор Марк Уолбърг дари хонорара си от 1,5 милиона
Коментари Харесай

Марк Уолбърг дари скандален хонорар

Американският артист Марк Уолбърг подари хонорара си от 1,5 милиона $ за подкрепяне на жертвите на полов тормоз, предадоха международните организации.

Около възнаграждението, получено от Уолбърг за презаснемането на кино лентата " Всички пари на света ", се разгоря следващ скандал, следващ този за половото принуждение.

Повторното снимане на подиуми от кино лентата се е наложило, откакто режисьорът Ридли Скот взема решение да " изреже " звездата на кино лентата Кевин Спейси, упрекнат в полови похищения от доста мъже. Спейси беше сменен от Кристофър Плъмър.

Причината за абсурда е, че екранната партньорка на Марк Уолбърг - Мишел Уилямс, е получила незабележим хонорар за преснимането на сцените, от които беше изрязан Спейси. Уолбърг е получил 1,5 милиона $, а Уилямс - едвам към 1000 $. Бе изчислено, че актрисата е получила 1500 пъти по-малка сума от сътрудника си.

 Пореден скандал към новия филм на Ридли Скот
Пореден скандал към новия филм на Ридли Скот

Какво следва след " изрязването " на Кевин Спейси

Този факт провокира съществено неодобрение измежду актрисите, борещи се за заслужено възнаграждение. Сред тях са значително същите, които са най-изявените лица в акциите против половото принуждение в Холивуд.

Множеството от мненията са, че неравното възнаграждение на мъжете и дамите в киното е изцяло недопустимо. Самият Уолбърг написа: " На 100% поддържам идеята за заслужено възнаграждение. Поради тази причина подарявам 1.5 милиона $ за самодейността Times Up ( " Времето изтече " ) за подкрепяне на жертвите на полов тормоз. Дарението ми е на името на Мишел Уилямс. "

 Каква е тайната за триумф на Марк Уолбърг
Каква е тайната за триумф на Марк Уолбърг

Какво е належащо, с цел да бъдем на върха

Да се лиши от хонорара си от 1.5 милиона $ не е огромен проблем за Уолбърг, който през предходната година бе на върха на класацията на Forbes за най-високоплатeн артист в света.

Агенцията, посредством която Уолбърг и Уилямс са подписали неравностойните си контракти, на собствен ред също е дарила 500 000 $ за самодейността Times Up.

 Златен глобус 2018 - черното е секси
Златен глобус 2018 - черното е секси

Защо церемонията мина в черен дрескод

Кампанията бе инициирана от 300 представителки на киното, малкия екран и театъра преди церемонията Златен глобус 2018. Сред учредителките на Times Up са холивудските звезди Натали Портман, Ема Стоун, Рийз Уидърспун, Ашли Джъд, Рашида Джоунс, Ева Лонгория, Кери Уошингтън и др.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР