Американският актьор Марк Хамил, добил популярност с ролята си на

...
Американският актьор Марк Хамил, добил популярност с ролята си на
Коментари Харесай

Марк Хамил ще получи звезда на "Алеята на славата"


Американският артист Марк Хамил, добил известност с ролята си на джедая Люк Скайуокър от „ Междузвездни войни “, ще получи звезда на „ Алеята на славата “, предава ДПА.

Позовавайки се на Холивудската комерсиална камара, организацията оповестява, че 66-годишният Хамил ще бъде „ обезсмъртен “ на 8 март тази година. Очаква се основателят на сагата Джордж Лукас и артистът Харисън Форд (във филмите Хан Соло) да изнесат тирада по време на връчването на плакета на "Холивуд Булевард" в меката на американското кино изкуство.

Както БГНЕС напомня, Хамил прави дебюта си в киното точно с присъединяване си в първия филм от поредицата „ Междузвездни войни “ през 1977 година. В началото на 80-те години (по-конкретно през 1980-та и 1983-та) Хамил продължава да играе и в идващите 2 елементи - „ Империята отвръща на удара “ и „ Завръщането на джедаите “.

Актьорът се причисли още веднъж към актьорския състав на епичната сага и за последните два, излезли до момента „ епизода “ - "Последният джедай" (2018) и "Силата се пробужда" (2015 г.).

Той ще получи 2,630-та звезда на „ Алеята на славата “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР