Американският актьор Куба Гудинг младши бе обвинен от съд в

...
Американският актьор Куба Гудинг младши бе обвинен от съд в
Коментари Харесай

Обвиниха Куба Гудинг младши, че е опипал бюста на жена в бар в Манхатън

Американският артист Куба Гудинг младши бе упрекнат от съд в Манхатън, че е опипал жена предишния уикенд, предодаха международните осведомителни организации.

Говорител на полицията удостовери, че Куба Гудинг младши, който получи "Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля за кино лентата "Джери Магуайър " през 1997 година, се е предал на управляващите и е упрекнат в нежелано опипване.

На излизане от полицейския сектор, където по-рано се яви артистът, юристът му Марк Хелър съобщи, че Куба Гудинг младши ще пледира почтен.

Според редица американски медии, ищцата упреква родения в Ню Йорк артист, че е опипал бюста й в бар в Манхатън.

Куба Гудинг младши съобщи пред уеб страницата за звезди TMZ.com, че отхвърля обвиняването.

"Имам доверие в правосъдната система - разясни той. - Съществува запис, който демонстрира какво в реалност се е случило ".

Той може да получи едногодишна присъда за нежелано опипване в сходство със законодателството на щата Ню Йорк,.

"Куба Гудинг младши не се е държал несвоевременно - сподели юристът му. - Всъщност нищо във видеозаписа не може да бъде считано за двусмислено. "

Срещу артиста, превъплътил се в облика в някогашния играч по американски футбол О Джей Симпсън в мини сериала "Народът против О Джей Симпсън ", бе заведена тъжба и от друга жена. Тя твърди, че през март 2008 година артистът поставил ръка върху задните й елементи в нощен клуб в Манхатън.

Петдесет и една годишният Куба Гудинг младши има над 30-годишна актьорска кариера зад тила си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР