Американският актьор Кевин Спейси трябва да се яви в съда

...
Американският актьор Кевин Спейси трябва да се яви в съда
Коментари Харесай

Започва процесът срещу Кевин Спейси за сексуално насилие

Американският артист Кевин Спейси би трябвало да се яви в съда в четвъртък във Англия, където е упрекнат в полово принуждение, споделя се в известие на лондонската полиция.

„ Той ще би трябвало да се яви пред Уестминстърския магистратски съд в 10 ч. в четвъртък, 16 юни. Обвиненията бяха повдигнати, откакто Кралската прокуратура изследва доказателствата, събрани по време на следствието , извършено от лондонската полиция “, се споделя в документа.

В края на май английските прокурори оповестиха, че против са повдигнати четири обвинявания в полово посягане против трима мъже. В полицейския отчет се загатва и пети епизод - принуждаването на един от тримата мъже да влезе в полова връзка срещу волята му. Твърди се, че въпросните произшествия са се случили през 2005, 2008 и 2013 година

Спейси, който беше артистичен шеф на лондонския Old Vic от 2004 до 2015 година, отхвърли каквито и да било нарушавания. По-рано в коментар в телевизионното предаване Good Morning America („ Добро утро, Америка “) той сподели, че ще се яви непринудено в съда, с цел да се отбрани от обвиняванията и да потвърди своята непорочност.

 The Old Vic
The Old Vic

62-годишният, артист и режисьор, спечелил две награди " Оскар ", беше в центъра на гръмък скандал в Съединени американски щати през 2017 година, откакто американският артист Антъни Рап го упрекна в полов тормоз , за който се твърди, че е осъществен преди към 30 години. По-късно още към 30 души, в това число членове на колектива на Old Vic, насочиха сходни обвинявания. Заради абсурда артистът остана без работа и се озова в ситуацията на изхвърлен от обществото.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР