Американският актьор Кенет Мичъл, който е известен с ролите си

...
Американският актьор Кенет Мичъл, който е известен с ролите си
Коментари Харесай

Почина актьорът от Стар Трек и Капитан Марвел Кенет Мичъл

Американският артист Кенет Мичъл, който е прочут с функциите си в сериала „ Стар Трек “ и кино лентата „ Капитан Марвел “, умря на 49-годишна възраст, написа Си Ен Ен.

От 2018 година той се бори с тежка болест - амиотрофична латерална склероза (АЛС), която визира двигателните неврони. Починал е в събота след затруднения.

През последните години Мичъл и фамилията му от време на време споделяха информация за здравословното му положение. През август актьорът означи петата годишнина от слагането на диагнозата си в обява в Инстаграм. 

„ Брат ми с възприятие за комизъм загатна, че в магазина в действителност нямат картичка с щастлива годишнина от АЛС. Аз обаче желая да ознаменувам днешния ден, подарък на живота. Толкова съм признателен, че имам този ден пред себе си. Изминаха дълги пет години. Толкова доста изгубено, толкоз доста извоювано. Невероятно сложни времена, примесени с още толкоз доста благословии “, написа тогава Мичъл.

От екипа на " Стар Трек " написаха в обществените мрежи: " Кенет Мичъл беше безценен член на фамилията на Стар Трек и въздействието му върху този свят ще продължи постоянно. Съкрушени сме от новината за смъртта му и мислите ни са със фамилията и приятелите му. Почивай в мир. "



Актьорът има повече от 50 кино и телевизионни функции. Участва и в десетки телевизионни сериали, измежду които " Джерико ", " Клубът на съпругите на астронавтите " и " Разменени при раждането ". Извън актьорските си функции Мичъл е запомнен от околните си като идеалист и изпълнен с вяра.

В изказването на фамилията му те показват възхищението си от силата, която артистът демонстрира, до момента в който живее с заболяването.

„ Кен откри висше предопределение да бъде по-пълноценен за децата си. В продължение на пет години и половина той беше изправен пред поредност от ужасни провокации от АЛС. И по най-истинския метод той успяваше да се издигне над всяко от тях и да живее пълностоен и щастлив живот във всеки един миг “, пишат в изказването околните му.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР