Американският актьор и комик Бен Стилър се срещна с украинския

...
Американският актьор и комик Бен Стилър се срещна с украинския
Коментари Харесай

Актьорът Бен Стилър се срещна със Зеленски: Вие сте моят герой!

Американският артист и комедиант Бен Стилър се срещна с украинския президент Володимир Зеленски по време на посещаване в Киев и го дефинира като собствен воин.

„ Това, което направихте, методът, по който събрахте страната, света, в действителност е вдъхновяващо “, сподели 56-годишният артист, визирайки изявленията на Зеленски пред парламентите по целия свят, с цел да събере поддръжка за страната си.

" За мен е огромна чест. Вие сте моя воин “, сподели Стилър.

През 2018 година артистът беше разгласен за дипломат на благосклонност към Върховната комисия на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН). Посещението му в Киев и срещата със Зеленски съответстваха и със Световен ден на бежанците - 20 юни.

Двамата разискаха потребностите на краткотрайно разселените хора в Украйна и Полша, които Стилър посети предходния ден, като част от обиколката му като дипломат на благосклонност към Организация на обединените нации.

⚡️Zelensky meets with Hollywood actor, UN Goodwill Envoy Ben Stiller.

After visiting settlements in Kyiv Oblast, Stiller told Zelensky that seeing the destruction caused by Russia’s war in person was much more striking compared to what he saw on TV.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР