Американският актьор Денис Куейд изглежда се е разделил с по-младата

...
Американският актьор Денис Куейд изглежда се е разделил с по-младата
Коментари Харесай

Денис Куейд си хвана още по-младо гадже - студентка

Американският артист Денис Куейд наподобява се е разделил с по-младата си другарка, 32-годишната канадско-френска моделка Санта Озина, и към този момент е в плен на любовта с дама на още по-крехка възраст, заяви Контактмюзик.

Новата възлюбена на 65-годишния Куейд е 26-годишната студентка от Тексаския университет Лора Савоа. През последните няколко седмици артистът и младото му завладяване неведнъж са засичани дружно. В акаунта на Лора в Инстаграм попадат много нейни фотоси с Куейд, една от които е съпроводена от надписа: " Никога не съм била по-щастлива ". В обява от май, показваща по какъв начин двамата се целуват с лица, скрити зад шапки, студентката написа: " Обичам този мъж ".

Лора Савоа преди е имала връзка с артиста Джеръми Пивън, който също не е в първа младост, написа Българска телеграфна агенция.
Новината може да се стори изненадваща за феновете на Денис Куейд, който единствено преди няколко седмици показа, че въпреки да няма непосредствени проекти за четвърти брак, не изключва опцията някой ден да мине под венчило със Санта Озина.

Куейд и Озина, чиято връзка стартира през 2016 година, за финален път са фотографирани дружно през януари тази година. /dnes.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР