Американският актьор Брад Пит заведе дело срещу бившата си съпруга,

...
Американският актьор Брад Пит заведе дело срещу бившата си съпруга,
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли отново на съд

Американският артист Брад Пит заведе дело против някогашната си брачна половинка, актрисата Анджелина Джоли, като я упрекна, че е продала дял от общата им винарна във Франция на съветски олигарх без негово познание, заяви порталът Ти Ем Зи. Делото е следващото от продължаващата им омраза около развода.Двамата артисти купиха дружно имението "Миравал " във Франция през 2008 година Според Пит сред тях е подписано съглашение да не продават дяловете си във винарната без знанието на съдружника. Той акцентира, че самичък е създал винарната, въпреки и да признава, че Анджелина Джоли е съумяла да смъкна цената на имението с 40 %.
През 2016 година Джоли подаде молба за бракоразвод с артиста, а предишното лято реши да продаде каузи си във винарната на "неназован покупател ". През септември Пит сподели, че няма да се опълчи на продажбата, при изискване че персонално утвърди купувача. Въпреки това още през октомври Пит е разбра, че някогашната му брачна половинка е продала дял във винарната на дъщерно сдружение на компанията - производителя на алкохолни питиета "Столи Груп " която съгласно Ти Ем Зи е следена от съветския олигарх Юрий Шефлер.
Пит упорства, че Джоли съзнателно е скрила детайлностите по договорката от него и желае да я анулира, както и Анджелина Джоли да покрие породените му вреди, чийто размер не се показва. Според артиста тя е унищожила способността му да ръководи винарната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР