Американският актьор Брад Пит разказа как е преживял развода с

...
Американският актьор Брад Пит разказа как е преживял развода с
Коментари Харесай

Брад Пит намира утеха в мъжката дружба

Американският артист Брад Пит описа по какъв начин е претърпял развода с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли в обстойно „ тройно “ изявление за Financial Times, обещано дружно с музиканта Ник Кейв и скулптора Томас Хаусаго по време на взаимната им галерия в Тампере, Финландия. Тя ще продължи в Музея на изкуствата „ Сара Хилден “ до 15 януари следващата година, написа " Сега "

Актьорът Брад Пит и музикантът Ник Кейв откриха взаимна галерия със световноизвестния английски художник Томас Хаусаго във финландския град Тампере, заяви уеб сайтът на Музея на изкуствата " Сара ".

Brad Pitt and Nick Cave open art exhibition in Finland
— Sky News (@SkyNews)

Кинозвездата признава, че след раздялата не му е било елементарно, само че по-късно е намерил с какво да лекува душата си. Той споделя, че общото страдалчество с двамата му другари, които също са имали душевен контузии за превъзмогване, било комично, само че тъкмо от това страдалчество избухнал пламъкът на насладата. „ Ние сме като момчешка група “, майтапят се тримата – 50-годишният Хаусаго, 65-годишният Кейв и 58-годишният Пит. Изкуството и дружбата с английския ваятел Хаусаго помогнали на звездата от „ Имало едно време…в Холивуд “ да се съвземе. Актьорът също решил да опитва ръката си в този поминък. „ Винаги съм желал да бъда ваятел, желаех да опитам това. Беше мъчно след развода, само че открих себе си “, удовлетворен е през днешния ден Брад Пит.

Наред с ръчно направени порцеланови свещници Брад Пит демонстрира в изложбата необикновени едромащабни статуи: да вземем за пример изпъкнал гипсов панел, в който е отпечатано личното му тяло, с цел да изобрази кино престрелка (но също по този начин, допуска той, и „ вътрешен спор “), както и опростени силиконови структури с форма на къща, носещи заглавия като „ Самонанесена огнестрелна рана в къщата “ – явен паралел с разрушаването на фамилния му живот. „ Всичко е въпрос на саморефлексия “, изяснява създателят.

Nick Cave and Brad Pitt surprise-debut artwork in Finland
— Stereogum (@stereogum)

„ Просто е изтощително да бъдеш всичко друго, само че не и това, което си “, споделя той с опита на човек, който е непрестанно под светлината на прожекторите и в центъра на публичното внимание. „ Трябва да разберете, че най-малко там, където съм израснал, ние сме по-скоро като героите на Клинт Истууд: държиш всичко затворено в себе си, можеш да се оправиш с всичко, не проявяваш уязвимост. Виждам това в моя татко и в по-старите генерации артисти и, дребосъче, това е изтощително! “, споделя Брад, който е роден в Оклахома, а израснал в Мисури. Той твърди, че с напредването на възрастта намирам от ден на ден разтуха в другарствата, където човек може да бъде изцяло себе си и се усеща в сигурност. „ Как да приказваме намерено за скръбта и контузията, без да бъдем дефинирани от тях, е предмет на доста полемики. Откривам, че би трябвало да ходя напред и с болката, която изпитвам, и с насладата “, заключава артистът, който счита да продължи по пътя на образен актьор и да се концентрира върху изкуството като терапия.

Междувременно разводът му с Анджелина Джоли още не е финализиран поради многочислените правосъдни искове на единия към другия и назад. Джоли и Пит се разделиха преди шест години, а през април 2019 година бяха оповестени от арбитър за законно необвързани, само че борбата за попечителството над най-малките им четири деца към момента не е решена. Паралелно се разиграват и още сюжети, в чиято основа са финансови разногласия, допринасящи за протакането на формалното решение за развода на актьорите, носители на награди " Оскар ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР