Американският актьор Били Боб Торнтън разкри причините за раздялата си

...
Американският актьор Били Боб Торнтън разкри причините за раздялата си
Коментари Харесай

Бившият на Джоли разкри истинските причини за развода

Американският артист Били Боб Торнтън разкри аргументите за раздялата си с най-красивата актриса на Холивуд Анджелина Джоли и развенча дългогодишния мит за връзките им.

Тортън подсети, че двамата с Джоли били считани за най-ярката двойка на Холивуд — идентични татуировки, буйни целувки на аления килим… По думите му, в реалност връзките им са били много по-спокойни, в сравнение с са ги представяли в медиите. А причина за раздялата им станала жаждата за внимание, която брачната половинка му не серпантина да изпитва.

„ Тя е открит човек, а аз съм агорафоб. Това на процедура е единствената причина, поради която към този момент не сме заедно”, признава артистът.

Тортън отбелязва, че годините, които е прекарал с Джоли, са най-забележителните в живота му. По думите му, той към момента поддържа другарски връзки с холивудската хубавица и не й желае неприятно.

Били Боб Тортън и Анджелина Джоли се срещат на снимачната площадка през 1999 година. Година по-късно двамата вземат решение да узаконят връзката си. През 2003 година актьорите се развеждат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР