Американският актьор Бил Мъри изплати 100 000 долара на жена

...
Американският актьор Бил Мъри изплати 100 000 долара на жена
Коментари Харесай

Бил Мъри плати 100 000 долара на колежка заради секстормоз

Американският артист Бил Мъри изплати 100 000 $ на жена от снимачния екип на кино лентата „ Да бъдеш смъртен “ (Being Mortal) откакто бе упрекнат в полов тормоз по време на работния развой, оповестява " Гардиън ". А изданието Mail Online разказва по какъв начин в наличието на очевидци 72-годишният артист се доближил до младата жена и почнал да я целува на всички места, а по-късно я притиснал с цялото си тяло към легло, като заради тежестта му тя не могла да се движи. Самият Мъри твърди, че тя е флиртувала с него, само че хипотетичната жертва, чието име не се оповестява, в диалог с публицисти признава, че е била „ ужасена “, написа в. Сега.

„ Направих нещо, което ми се струваше занимателно, само че то не беше признато по този метод. Към момента ние сме в връзка и се опитваме да се помирим “, разяснява случая звездата от „ Изгубени в превода “. След като платил на пострадалата, спорът бил изгладен и дамата се е отказала от каквито и да било искания към артиста и продуцентите на кино лентата.

През пролетта стана известно, че работата по кино лентата „ Да бъдеш смъртен “ е прекъсната заради недоволства към Бил Мъри, който е в една от основните функции, за неуместно държание на снимачната площадка. Априлският случай с дамата спря на половина сниманата продукция на Disney на стойност 20 милиона $ – режисьорски дебют на комика Азис Ансари, и няма индикации дали тя в миналото ще бъде приключена. „ И двамата сме експерти, харесваме работата на другия, харесваме се взаимно и в случай че не можем да се разбираме и да си имаме вяра, няма смисъл да продължаваме да работим дружно или да вършим кино лентата. Това беше много поучително за мен. Светът е друг от оня, който беше, когато бях дребен. Нещата се трансформират, времената се трансформират “, обобщава Бил Мъри, визирайки ерата на придвижването #MeToo.

Миналата седмица и именитата актриса Джина Дейвис описа в детайли личните си неприятни прекарвания от работата с Бил Мъри по престъпната комедия „ Бърза промяна “ през 1990 година в мемоарната си книга Dying Of Politeness. 66-годишната кинозвезда споделя пред в. ​​Times по какъв начин Мъри създавал неприятна атмосфера по време на прослушването ѝ за кино лентата, който той режисирал дружно с Хауърд Франклин. Според Дейвис Мъри ѝ крещял пред „ стотици “ хора на снимачната площадка, тъй като сякаш е закъсняла. Според изданието Джина се среща с Мъри в хотелски апартамент, където той я посреща с масажно устройство и упорства да го употребява върху нея, макар че тя изрично отхвърля. „ Трябваше да изляза или да се защитя по-рязко, в който случай нямаше да получа ролята. Можех да избегна това отношение, в случай че знаех по какъв начин да реагирам… Но, знаете ли, бях толкоз неконфликтна, че просто не го направих “, признава Джина Дейвис. До момента Бил Мъри не е дал отговор обществено на обвиняванията ѝ.

Миналата година и актрисата Луси Лиу разказа вербалното принуждение от страна на Мъри, който се нахвърлил против нея, до момента в който работели по екшън комедията „ Ангелите на Чарли “. Удрял даже и режисьора Джоузеф МакГинти Никъл. В предишното Мъри е имал неприятни конфликти и с други свои сътрудници – Чеви Чейс, Ричард Драйфус и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР