Американският актьор Ащън Къчър свидетелства в съдебна зала в Лос

...
Американският актьор Ащън Къчър свидетелства в съдебна зала в Лос
Коментари Харесай

Ащън Къчър свидетелства в съда по дело за убийство

Американският артист Ащън Къчър свидетелства в правосъдна зала в Лос Анджелис по отношение на визитата му в дома на млада жена, с която имал среща без да разбере, че тя лежи вътре мъртва.
 Искате да позвъните на Аштън Къчър? Той разгласява номера си в Тwitter
Когато дамата, Ашли Елерин, не дала отговор вратата, Къчър съобщи, че е погледнал през прозореца и е видял на пода червени петна, които помислил за разлято вино.

Къчър обяснил, че откакто Ашли Елерин не отворила вратата, той погледнал през прозореца и е видял на пода червени петна, които помислил за разлято вино. Актьорът съобщи в съда, че " изпаднал в смут ", когато научил, че 22-годишната Елерин е била убита.

Прокурорите настояват, че Елерин е убита от " Холивудския изнасилвач " Майкъл Гаргиуло, заяви Би Би Си. 43-годишният Гаргуило е упрекнат в убийствата на Елерин и още две дами.

Ащън Къчър съобщи пред съда, че е приказвал със студентката по фешън дизайн по телефона по-рано в деня на гибелта й, с цел да си уреди среща с нея. Той разясни, че е дошъл късно в дома на младата жена в Холивуд, с цел да я вземе. " Почуках на вратата и никой не ми отвори. Почуках още веднъж и още веднъж, без отговор. В този миг допуснах, че е излязла на открито, смутена от това, че закъснях “, свидетелства Къчър.

На идващия ден Елерин е открита мъртва в дома си от съквартирантката ѝ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР