Американският актьор Алек Болдуин, прочут със своите пародии на президента

...
Американският актьор Алек Болдуин, прочут със своите пародии на президента
Коментари Харесай

Съдът остави Алек Болдуин на свобода след скандал за паркомясто

Американският артист Алек Болдуин, фамозен със своите пародии на президента Доналд Тръмп в телевизионната стратегия Saturday Night Live, е упрекнат в опит за нахлуване поради пердах за паркомясто, заяви телевизия NBC.
Заседанието на съда в Манхатън по случая продължи по-малко от 1 минута - само с четене на обвиняване и разпореждане Болдуин да остане на независимост. Обвинението декларира в правосъдните материали, че Болдуин е признал при полицейския разпит, че са му „ откраднали мястото за паркиране “ и че той е „ блъснал индивида “, който е направил това.
Адвокатът на артиста Алън Абрамсон отхвърля обвиняванията по адрес на неговия клиент. „ Болдуин не е направил никакво закононарушение. Убедени сме, че делото ще бъде урегулирано в съда незабавно, откакто завърши изцяло следствието “, сподели той.
Актьорът беше задържан на 2 ноември след случай в една от тесните улички на Манхатън, където даже в почивен ден мъчно може да се откри място за паркиране. Той си харесал преди малко освободило се място за паркиране, само че бил изпреварен от 49-годишен водач. Болдуин не съумял да овладее страстите си и употребявал мощ. Потърпевшият е признат в болница, съобщи БГНЕС.
Актьорът не за пръв път нарушава закона и демонстрира неучтивост. През 2004 година в Ню Йорк той бе задържан за погрешно шофиране на мотор в еднопосочна улица и повишение на тона на служител на реда.
През септември 2017 година Алек Болдуин бе награден с най-престижната телевизионна премия „ Еми “ за най-хубава поддържаща мъжка роля в комедийната стратегия Saturday Night Live. Той е извършил над 80 функции в киното и малкия екран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР