Американският актьор Алек Болдуин каза, че изпитва невероятна тъга и

...
Американският актьор Алек Болдуин каза, че изпитва невероятна тъга и
Коментари Харесай

Алек Болдуин заяви, че не е отговорен за стрелбата на снимачната площадка

Американският артист Алек Болдуин сподели, че изпитва невероятна горест и страдание поради стрелбата, умъртвила кинооператорка на снимачна площадка в Ню Мексико, само че не и виновност, съобщи Асошиейтед прес.

Някои носи отговорност за случилото се и не мога да кажа кой е, само че не съм аз, сподели Болдуин в изявление за телевизия ЕйБиСи, излъчено нощес. За пръв път артистът приказва в детайли на екран за стрелбата на 21 октомври на фотосите на уестърна " Ръст ".

Честно да си кажа, в случай че смятах, че нося отговорност, може би щях да се самоубия, сподели Болдуин.

Актьорът сподели, че най-важното за следствието в този момент е да се откри кой е поставил патрона в оръжието, с което той е стрелял, и за което се е считало, че е празно. Изстрелът умъртви кинооператорката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоуел Соуза.

Има единствено един въпрос, на който би трябвало да се отговори, и той е от кое място се взе бойният патрон, сподели Болдуин. Той сподели още, че самата Хъчинс е поискала да насочи оръжието по посока на рамото ѝ, преди то да гръмне.

На имитация на интервюиращия публицист, че в никакъв случай не би трябвало да се насочва оръжие съм човек, Болдуин отговори, че това не важи, в случай че индивидът е операторът на кино лентата и му дава инструкции по какъв начин да насочи оръжието поради позицията на камерата.

Болдуин описа, че чак 45 минути след нещастния случай почнал да си дава сметка, че в оръжието е имало военен патрон и не бил сигурен в това до момента в който не го разпитали часове по-късно. Той мислел, че Хъчинс може да е била ударена от халосен патрон отблизо разстояние или е получила инфаркт.

Запитан от интервюиращия дали кариерата му е завършила, Болдуин отговори, че може би е по този начин.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР