Американските войници, които отказват да получат ваксина срещу Covid-19, ще

...
Американските войници, които отказват да получат ваксина срещу Covid-19, ще
Коментари Харесай

Aрмията на САЩ започва да освобождава войници, отказващи Covid ваксина

Американските бойци, които отхвърлят да получат ваксина против Covid-19, ще бъдат неотложно освободени , заяви американската войска в сряда, заявявайки, че този ход е сериозен за поддържане на бойна подготвеност, оповестява " Гардиън ".

Заповедта на армията се отнася за бойци от постоянната войска, дейни армейски резервисти и кадети , в случай че не са утвърдени или чакат изключения, се споделя в изказване.

Заповедта за освобождение е най-новата, която остранява неимунизирани военнослужещи на фона на пандемията, откакто Пентагонът направи имунизацията наложителна за всички военнослужещи през август 2021 година

По-голямата част от всички военнослужещи на дейна работа са получили най-малко една доза. Приблизително 79 униформени военни от другите служби са умряли от новия ковид.

" Готовността на армията зависи от бойците , които са подготвени да се образоват, разпростират, да се бият и да завоюват войните на нашата страна ", сподели военният секретар Кристин Уормут. " Неваксинираните бойци съставляват риск за силите и заплашват готовността . "

Други клонове на американската войска, в това число американските военновъздушни сили, към този момент са почнали да освобождават тези, които са избрали да не получават ваксина против Covid.
 Пентагонът разпореди незабавна Covid имунизация на въоръжените сили на Съединени американски щати
Пентагонът разпореди незабавна Covid имунизация на въоръжените сили на Съединени американски щати

Ваксинацията ще включва целия личен състав на настояща военна работа, запаса и националната гвардия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР