Американските властите въведоха санкции срещу кмета на град Дуръс Вангюш

...
Американските властите въведоха санкции срещу кмета на град Дуръс Вангюш
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции срещу кмета на албански град

Американските управляващите вкараха наказания против кмета на град Дуръс Вангюш Дако по отношение на присъединяване му в корупционни схеми, оповестява РИА Новости, базирайки се на известие на Държавния департамент на Съединени американски щати.
" Държавният секретар добави в листата с подлежащите на наказания лица кмета на албанския град Дуръс Вангюш Дако по отношение на присъединяване му в корупционни схеми в огромни мащаби ", се споделя в известието на Държавния департамент.
Мярката е в сходство с раздел 7031 (с) на Закона за финансиране на държавния департамент, работата в чужбина и обвързваните с това стратегии за 2019 година
Под ударите на глобите, забраняващи влизане на територията на Съединени американски щати, попадат също брачната половинка и двете деца на Дако.
Според Държавния департамент, решението изпраща сигнал по отношение на желанията на Съединени американски щати за битка с корупцията в целия свят.
Албанската съпротива насочи неведнъж обвинявания към Еди Рама и други функционери, поради съдействието им с престъпните структури по отношение на кражбата на гласове и нагласени изборни резултати в Албания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР