Американските власти знаят нещо, но не искат да споделят информацията

...
Американските власти знаят нещо, но не искат да споделят информацията
Коментари Харесай

Тайната на февруарските катастрофи в Съединените щати

Американските управляващи знаят нещо, само че не желаят да споделят информацията си с обществеността

През трите седмици на февруари в Съединените щати се случиха три огромни бедствия, които допускат или бойкот, или невероятни съвпадения, или цялостен колапс на американската транспортна и индустриална инфраструктура.

На 3 февруари 2023 година товарен трен, претрупан със мощно токсични химикали от Южната железопътна линия на Норфолк, дерайлира на границата сред Охайо и Пенсилвания покрай Източна Палестина, град с население от 4700 души.

Влакът се е състоял от три локомотива, девет празни и 141 натоварени вагона. Влакът е пътувал от терминала на железопътната асоциация на Сейнт Луис в Мадисън, Илинойс, до Conway Yard на Norfolk Southern в Конуей, Пенсилвания. В челния локомотив на влака, дълъг 2,8 километра, са се намирали ватман, кондуктор и стажант - ватман.

50 вагона дерайлираха. 20 от тези вагони са съдържали мощно токсични материали - винилхлорид, бутилакрилат, етилхексилакрилат, етиленгликол, монобутилов етер, изобутилен, още разнообразни запалими течности и производни на бензола.

След влаковата злополука имаше най-голямото приключване на токсични субстанции в новата история - няколкостотин тона винилхлорид попаднаха в почвата и локалните реки. Американските управляващи побързаха да заявят, че макар че в локалните реки са открити повече от три хиляди мъртви риби, „ няма причина за безпокойствие “.

Една от цистерните на обърнатия трен стартира да гори. Тогава спасителите изриха ров, с цел да източат химикалите в него, след което отвориха и подпалиха други резервоари, с цел да провеждат „ следено изгаряне “, като се твърди, че те не са знаели, че при изгарянето на винилхлорида поражда детонация с образуването на отровния газ фосген.

След чудовищната детонация фосгенът се смесва с облаците и стартира да се популяризира из целия щат Охайо. Реки и езера в радиус от 50 благи (80 км) бяха подложени на съществено токсично замърсяване.

Американските управляващи се пробваха да потулят злополуката. Първата обява се появи в ABC News едвам на 14 февруари. Два дни след хипотетичното цялостно заличаване на винилхлорида и други токсични субстанции, на евакуираните беше разрешено да се върнат по домовете си, само че започнаха да имат главоболие, гадене, повръщане и други признаци - последствия от тежко отравяне.

Едва 11 дни след бедствието управляващите посъветваха жителите да употребяват бутилирана вода, до момента в който тестванията не потвърдят дали локалната вода е безвредна за пиянство. Властите задържаха публицисти, които се пробваха да работят в региона на бедствието.

На 20 февруари, в същия ден на влаковата злополука в Източна Палестина, избухна детонация в завода за стомана на Schumann & Co., компания за месинг и бронзови сплави, в Бедфорд, Охайо. Сградата на завода се възпламени и дъжд от разтопен метал падна върху покрайнините. 13 души са ранени, един от тях е умрял. Местните поданици от дълго време се оплакват от дима и миризмата на изгоряло масло, макар че пожарникарите споделиха, че пожарът е овладян.

Свидетели оповестиха, че е имало две детонации: дребна, последвана от по-голяма. Тухлената стена на постройката на фабриката е изцяло разрушена от взривната вълна, разпръснатите тухли са разрушили околните предприятия.

Причините за детонацията към момента не са открити. За да проверява злополуката, двумоторен аероплан Beech BE20, пренасящ петима експерти по CTEH, излетя за Охайо от Центъра за токсикология и запазване на околната среда (CTEH, Литъл Рок, Арканзас). По незнайни аргументи самолетът се е взривил незабавно щом е напуснал пистата. И петимата специалисти, които летяха да проверяват аргументите за детонацията в Бедфорд, починаха.

В обществените мрежи започнаха да се популяризират тайни теории за поредицата от тези бедствия. Популярният блогър Стив Питърс, който живее в Източна Палестина, приказва непосредствено за съществуването на злонамерени планове във всички тези произшествия.

На 24 февруари избухна пожар в рафинерия в Дирк Крийк, Тексас, благосъстоятелност на мексиканската държавна нефтена и газова компания Petroleos Mexicanos (Pemex). По необичайно съвпадане още два завода на тази компания в мексиканския щат Веракрус пламнаха по същото време. Осем души са ранени, няколко души са в неопределеност. Причините за пожарите не са открити, не е открита и връзка сред трите пожара.

Първият ден на пролетта беше белязан от огромен химически разлив в цех на Lavelle Industries в Бърлингтън, Уисконсин. Работниците в завода са били евакуирани, разливът на химикалите е премахнат, само че даже и по-късно спешният екип не разрешава на хората да влизат в постройката на завода. Освен Fox News, никоя огромна американска медия не заяви за случая.

Тревожно е, че ФБР не е взело участие в следствието на всички тези бедствия, т.е. априори се допуска, че всички тези произшествия са от софтуерен темперамент или са породени от прословутия човешки фактор. Злонамереното желание е изключено по дифолт.

Струва си да се обърне внимание на самодейността на Марджъри Тейлър Грийн, член на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати, която се застъпи за „ народен бракоразвод “ на щатите според от политическите убеждения, с цел да се избегне революция.

„ Последното нещо, което желая да видя в Америка, е гражданска война… “, сподели тя. Но ние вървим в тази посока и би трябвало да се направи нещо по въпроса... Републиканските щати би трябвало да станат самостоятелни заради доминирането на самодейностите за екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG) и преподаването на идеологии в учебно заведение, които са свързани с прехода сред половете и по този начин наречената смяна на пола при децата.

„ Националният бракоразвод не е революция, а неизбежна действителност заради нашите непреодолими разлики “, уверена е Марджъри Тейлър Грийн.

Известният американски публицист, създател на известните книги " Дълбоката страна " и " Престъпленията на просветителите " Алекс Нюман е уверен, че Гражданската война в Съединени американски щати е почнала. В началото на годината той предвижда, че Дълбоката страна ще провежда една рецесия след друга, с цел да сее комплициране и боязън измежду хората.

Какви са същинските аргументи за поредицата от скорошните бедствия в Съединените щати, към момента не е допустимо да се каже. Изненадващо е обаче, че криминалистите на ФБР не вземат участие в следствието на аргументите за бедствията.

Американските управляващи знаят нещо, само че не желаят да споделят знанията си с обществеността.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР