Американските власти разкриха причината за стрелбата пред сградата на най-голямата

...
Американските власти разкриха причината за стрелбата пред сградата на най-голямата
Коментари Харесай

Стана ясна причината за стрелбата пред YouTube

Американските управляващи разкриха повода за стрелбата пред постройката на най-голямата платформа за видеосподеляне YouTube, предадоха международните организации. Оказа се, че в основата на всичко стои видеоканал.

Единственият претекст на дамата, която стреля пред централата и рани трима души, е била да си отмъсти на компанията - поради ограничавания за нейния видеоканал.

След стрелбата 39-годишната Насим Наджафи Агдам се самоуби. Според полицията единственият претекст е възмездие за компанията. Първоначалната версия за стрелбата и самоубийство бе провалена персонална връзка със чиновник в YouTube..

Насим е от ирански генезис и е била последовател на веганския метод на живот. Имала е видеоблог, следван от към 5000 души.

„ Аз съм дискриминирана. YouTube филтрира моите материали и аз не съм единствената. А певици като Ники Минаж, Майли Сайръс и други имат толкоз клипове с неуместно наличие за деца, без да има възрастово ограничаване за гледане. Но моите видеоматериали имат такава рестрикция”, споделя дамата. Насим е имала разногласия с компанията от януари предходната година. След случая видеоканалът ѝ е закрит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР