Американските власти обвиниха петима руснаци и двама американци в заговор,

...
Американските власти обвиниха петима руснаци и двама американци в заговор,
Коментари Харесай

САЩ заловиха 7 руски шпиони, опитали да получат от американски фирми технологии с военно предназначение и двойна употреба

Американските управляващи упрекнаха петима руснаци и двама американци в скрит план, обвързван с доставки и пране на пари от името на държавното управление в Москва,.
 
Министерството на правораздаването във Вашингтон заяви, че обвинените са се пробвали да получат от американски компании технологии с военно предопределение и двойна приложимост за съветския защитителен бранш. Предполага се също по този начин, че те са заговорничели за контрабанда на снайперистки боеприпаси в нарушаване на глобите, оповестени от Съединени американски щати.
 
За един от руснаците също така се подозира, че е офицер от Федералната работа за сигурност (ФСБ). Засега няма коментар по случая от обвинените или от съветското държавно управление. Трима от групата са арестувани, а четирима от руснаците към момента са на независимост.
 
Заподозреният за съпричастност към ФСБ е Вадим Коношченок, който е бил задържан в Естония предходната седмица и  срещу него ще стартира процедура за изгонване в Съединени американски щати. Естонските управляващи са разкрили боеприпаси с генезис Съединени американски щати в склад, употребен от Коношченок, съгласно американската прокуратура.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР