Американските въоръжени сили провеждат „много сериозни“ учения за възможен конфликт

...
Американските въоръжени сили провеждат „много сериозни“ учения за възможен конфликт
Коментари Харесай

САЩ тренират „сериозно“ за война със Северна Корея

Американските въоръжени сили организират „ доста съществени “ учения за вероятен спор със Северна Корея. Това съобщи почитан републиканец, изразявайки вяра въпреки всичко да не се стига до този сюжет, съобщи „ Дейли Сабах “.

Мак Торнбъри, който е член на Камарата на представителите на Съединени американски щати, акцентира, че администрацията на Доналд Тръмп тренира доста съществено за сходен сюжет и преглежда другите варианти.

„ Военните подготовки са в ход и да се надяваме, че няма да са нужни “, съобщи Торнбъри, който оглавява Комитета на Съединени американски щати за въоръжените сили към Камарата на представителите. Напрежението сред американците и режимът в Пхенян остава високо след серията нуклеарни и ракетни тествания.

Секретарят по защитата на Съединени американски щати Джим Матис изрази вяра, че напрежението сред Вашингтон и Пхенян ще бъде потушено по изкусен път. Въпреки това в Пентагона са готови и за въоръжен спор сред двете страни. Съединени американски щати и Северна Корея си насочиха взаимни закани за тотално заличаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР