Американските телевизии Ей Би Си, Си Би Ес и Ен

...
Американските телевизии Ей Би Си, Си Би Ес и Ен
Коментари Харесай

Американски телевизии прекъснаха излъчването на среднощното изказване на Тръмп

Американските малките екрани Ей Би Си, Си Би Ес и Ен Би Си прекъснаха излъчването на изявлението на президента Доналд Тръмп, който тази нощ насочи от Белия дом голословно обвиняване, че неговата хипотетична победа на президентските избори му е била открадната, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Изказването на Тръмп беше обаче излъчено напълно по Фокс нюз и Си Ен Ен. Втората телевизия подчертава, че президентът без всякакво доказателство твърди, че е излъган.

Коментатори на Си Ен Ен разкритикуваха остро гневната среднощна тирада на Тръмп. Водещият Джей Тапър сподели, че е била една тъжна нощ за Съединени американски щати да чуят по какъв начин техният президент погрешно упреква народа, че се пробва да му открадне успеха на изборите, и че изричайки тези лъжи, Тръмп нападна самата народна власт в страната.

Коментатори на трите малките екрани, предпочели да пресечен Тръмп, се аргументираха, че е трябвало да го създадат, тъй като той изрекъл редица погрешни изказвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР