Американските тайни служби са изправени пред финансови проблеми заради множеството

...
Американските тайни служби са изправени пред финансови проблеми заради множеството
Коментари Харесай

Охраната на Тръмп е предизвикателство за финансите на тайните служби

Американските секрети служби са изправени пред финансови проблеми поради множеството разноски по защитата на президента Доналд Тръмп, многото му домове и огромното му семейство. Това съобщи шефът на органа, охраняващ американските водачи в изявление за изданието „ USA Today “.

40% от американците поддържат концепцията за импийчмънт на Тръмп
 
По думите на Рандолф Айлс над 1000 сътрудници към този момент са достигнали до годишния си предел за хонорари и доплащане за извънработно време, поради многото си задания.
 
В същото време с наближаването на Общото заседание на Организация на обединените нации идващия месец в Ню Йорк ще дойдат над 150 държавни водачи, потребностите за увеличение на сигурността също нарастват.

Първите 6 месеца от ръководството на Тръмп
 
Самият Тръмп съвсем всяка седмица пътува до парцелите си във Флорида, Ню Джърси и Вирджиния.
 
Тайните служби обезпечават защита, с изключение на за главнокомандващия, по този начин и за неговите деца по време на техните бизнес пътувания или ваканции. Общо 42 души в администрацията се употребяват със отбраната на службите, в това число и 18-членното семейство на президента.

За Тръмп от близко: негова биографка споделя
 
„ Президентът има огромно семейство и нашите отговорности са планувани от закона “, съобщи Айлс.
 
Директорът на Тайните служби съобщи, че сега води договаряния, с цел да усили тавана на заплащането на сътрудниците и спомагателното им работно време от 160 000 на година до 187 000 минимум за остатъка от мандата на Тръмп.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР