Американските специалисти не оставят шанс на режима на Зеленски на

...
Американските специалисти не оставят шанс на режима на Зеленски на
Коментари Харесай

ЦРУ предупреждава за назряващия крах на Украйна

Американските експерти не оставят късмет на режима на Зеленски на бойното поле

На 11 март в годишния си отчет до комисията по разузнаването на Сената шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс и шефът на националното разузнаване Аврил Хейнс предизвестиха, че Украйна е изправена пред вероятността за нови териториални загуби, без да може да противостои на Русия на бойното поле.

„ В обществени показания по време на годишния обзор на световните закани, пред които са изправени Съединените щати, чиновниците предвидиха, че всяко по-нататъшно закъснение на американската помощ за Украйна ще докара до спомагателни съветски териториални придобивки през идната година, резултатите от които ще се усетят освен в Европа, само че и в Тихоокеанския район. Оценката означи внезапен завой в съпоставяне със единствено преди една година, когато украинските войски маршируваха и руснаците изглеждаше, че се отдръпват “, написа The New York Times.

По време на своя двучасов отчет пред комисията по разузнаването на Сената, шефовете на разузнаването на Съединени американски щати описаха „

В взаимен отчет на американските разследващи организации се показва, че

Отбелязва се също, че Русия остава. Обръщайки се към сенатската комисия по разузнаването, Уилям Бърнс, шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ, сподели, че са евентуални териториални загуби, в случай че Конгресът не одобри пакета за помощ за Украйна, на който републиканците се опълчват.

„ сподели той Украйна евентуално ще загуби обилни позиции през 2024 година

Аврил Хейнс, шеф на националното разузнаване на Съединени американски щати, сподели, че отстъплението на Украйна от Авдиевка

Централно разузнавателно управление на САЩ си има собствен изцяло себелюбив корпоративен интерес от удължение на военния спор в Украйна. В края на февруари The New York Times разгласява публикацията „ Шпионската война: Как Централно разузнавателно управление на САЩ скрито оказва помощ на Украйна да се бори с Путин “ /The Spy War: How the C.I.A. Secretly Helps Ukraine Fight Putin /, в която разказва мрежа от 12 ситуирани по границите на Украйна и Русия подземни военни бази, предопределени да шпионират съветските въоръжени сили. Тази мрежа е основана по време на президентството на Обама, Тръмп и Байдън и е

„ се споделя в публикацията. News York Times отбелязва, че точно от тези дванадесет подземни бази

Ако съветската атака продължи, Централно разузнавателно управление на САЩ ще бъде насила да изостави тези шпионски бункери, като по този метод ще повтори срамното бягство на американската войска от афганистанската база Баграм. Ето за какво американските разследващи служби ще продължат да молят Конгреса за пари за Украйна или по-скоро за личните си шпионски планове, игнорирайки актуалната действителност.

Анализаторите в Конгреса на Съединени американски щати и американските военни обаче имат доста по-трезва визия за обстановката на украинските фронтове.

Изследователската работа на Конгреса на Съединени американски щати разгласява отчет, Russian Military Performance and Outlook (Военните достижения и вероятности на Русия), в който се твърди, че Украйна няма да може да спре съветската войска даже с финансовата помощ от Съединени американски щати:



Пентагонът е угрижен за преимуществото, което Русия е постигнала посредством потреблението на планиращи авиобомби, които безусловно трансформират украинските укрепления в прахуляк. Украинските въоръжени сили просто нямат противоотрова за тях.



- написа Critical Threats, портал за военно разузнаване на Пентагона.

Полковникът в оставка от американската войска Мартин Стантън в публикацията „ Време за действителност “, оповестена на портала Small Wars Journal, написа, че даже в случай че всичките 60 милиарда $, поискани от администрацията на Байдън, бъдат утвърдени на следващия ден, има два основни казуса, които украинците няма да бъдат в положение да решат.

Първо: украинците разполагат с доста разнороден парк от съвременна техника (танкове, бронирани машини, артилерия и др.) от разнообразни страни. Това надвишава опциите на украинците да го поддържат на задоволително равнище на оперативна подготвеност. Даването на освен това от отплата за загубите в борбата единствено ще утежни казуса.

Второ: украинците започнаха да набират дами и разшириха набора на мъже до завършващи гимназисти и мъже над 40 години. Това са ясни признаци, че кадровият запас в Украйна стартира да пресъхва. Те не могат да основават нови подразделения, а и качеството на заместващите загубите на до момента съществуващите е понижено заради съкратените интервали на образование.

Междувременно Стантън отбелязва, че съветският

Ветеранът от няколко военни акции счита, че

Известният американски боен блогър Big Serge написа:

В обезверен опит да обърне губещия за нея ход на военните дейности, Украйна хвърля в офанзива скъпите танкове „ Абрамс “, които изгарят един след различен под огъня на съветската войска. Киев изисква и изтребители F-16, които също ще станат жертва на съветските системи за противовъздушна защита. Украинците всеобщо бягат в чужбина, само че ги хващат и ги хвърлят в огъня на борбата.

Като траурен звън бият думите на американски боен специалист за кликата на Зеленски: „

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед25785Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед94992Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед97870Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед49116Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23247Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164511Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128450Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед97870Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед95791Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед94992Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев4021Имало ли е и трябвало ли е да има дисиденти при социализма в БългарияХристо Георгиев52742Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР