Американските собственици на жилища в момента имат средно $193 000

...
Американските собственици на жилища в момента имат средно $193 000
Коментари Харесай

4 начина да увеличите максимално стойността на дома си точно сега, според експерти

Американските притежатели на жилища сега имат приблизително $193 000 личен капитал, който може да се употребява. Ако разполагате с огромно количество личен капитал, ще реализирате по-големи облаги, в случай че решите да продадете дома си. Можете също по този начин да заемете по-голяма сума посредством жилищни заеми за неща като консолидиране на задължения, усъвършенствания на дома или първична вноска за различен дом.

За страдание обаче, не всички притежатели на жилища виждат нарастване на личния си капитал в същата степен през последните няколко години. Стръмното нанагорнище на стойностите на жилищата стартира през третото тримесечие на 2020 година и продължи до четвъртото тримесечие на 2022 година, тъй че в случай че сте купили през или по-късно време, евентуално сте пропуснали част от бързото повишаване.

И някои пазари означиха по-големи нараствания от други. Например, междинната продажна цена на съществуващи жилища в Батън Руж, Луизиана, се е нараснала единствено с $15 300 сред 2021 и 2023 година От друга страна, районит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР